Toelating & Kosten

Voor wie?

Het Heroriëntatietrimester is er voor jongeren tussen de 20 en 30 jaar oud. Misschien heb je een HBO- of wetenschappelijke opleiding onderbroken, werk je al een tijdje en twijfel je over je (loop)baan of is jouw situatie heel anders en wil je bijvoorbeeld stappen zetten vanuit een uitkeringssituatie of na een burn-out. Opnieuw creativiteit ontwikkelen is je centrale thema.

Wij kijken vooral naar wie je bent en jouw motivatie!

Toelating 

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek krijg je meer informatie over het programma, kun je alle vragen stellen die je hebt en kijk je met de coach van het Heroriëntatietrimester naar jouw persoonlijke situatie en vragen. Zo kunnen zowel jijzelf als de coach inschatten of het programma bij je past en je verder kan helpen. Klik hier om een afspraak te maken. 

Kosten

De kosten voor het trimester bedragen € 3250,-. Dit kun je in 2 termijnen betalen. Mochten de kosten een drempel vormen, kun je contact opnemen met het bedrijfsbureau van de Vrije Hogeschool, door een mail te sturen naar bedrijfsbureau@vrijehogeschool.nl. We kijken graag met je mee hoe we het Heroriëntatietrimester voor jou mogelijk kunnen maken. 

Deel deze pagina:

Aankomende evenementen

Heroriëntatietrimester
21 juni 2023

Informatieavond Heroriëntatietrimester | 21 juni 2023

Herorientatietrimester
31 oktober 2023

Start | Heroriëntatietrimester | 31 oktober