Voor wie?

Het Heroriëntatietrimester is er voor jongeren tussen de 20 en 30 jaar oud. Je hebt een HBO- of wetenschappelijke opleiding onderbroken of je werkt al en hebt twijfels over je (loop)baan. Soms is het mogelijk om in te stromen met een andere opleidingsachtergrond of wanneer je in een andere situatie zit; bijvoorbeeld als je stappen wil zetten vanuit een uitkeringssituatie of na een burn-out. Opnieuw creativiteit ontwikkelen is je centrale thema.

Toelating 

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek krijg je meer informatie over het programma, kun je alle vragen stellen die je hebt en kijk je met de coach van het Heroriëntatietrimester naar jouw persoonlijke situatie en vragen. Zo kunnen zowel jijzelf als de coach inschatten of het programma bij je past en je verder kan helpen. Klik hier om een afspraak te maken. 

Kosten

De kosten voor het trimester bedragen € 2990,-. Dit kun je in 2 termijnen betalen. Mochten de kosten een drempel vormen dan kun je een beroep doen op het fonds Onderwijs & Ontwikkeling voor een renteloze lening. Deze aanvraag gaat in ieder geval gepaard met een motivatiebrief. Vraag naar de mogelijkheden tijdens je kennismakingsgesprek. Wanneer er tijdens dat gesprek een match is, kijken we met je mee hoe we het Heroriëntatietrimester voor jou mogelijk kunnen maken.