Bestemd voor

Liberal Arts Life Coaching (LALC) is bedoeld voor ambitieuze mensen tussen de 35 en 52 jaar oud. Mensen die zich willen richten op de vraag hoe zij het leven dat voor hen ligt, vorm en inhoud willen geven.

Doel

Het doel van LALC is deelnemers te laten komen tot een op het individu toegesneden plan voor de invulling van de tweede levenshelft die voor hen ligt. Dit op basis van het beproefde model dat de Vrije Hogeschool al 50 jaar hanteert. De leergang bouwt voort op onze visie op zelfzorg en zelfsturing. Aan de hand van de weg tot inzicht, de weg naar de verbeelding, en de weg van het handelen brengen wij mensen weer terug naar hun unieke kern.

Inhoud

Met de tweede levensfase in zicht, dringen zich levensvragen aan als: wat wil ik de komende tijd van mijn leven maken? Waar gaat het me om in mijn leven, in mijn werk, familie en relaties? Wat heb ik de samenleving, te bieden? Welke (levens)ervaringen en kwaliteiten wil ik daarbij gebruiken? Waar zet ik mij wèl en juist níet voor in? Met wie of wat wil ik mij verbinden? Wat voor’n mens wil ik zijn of worden? Wat is een ‘goed’ leven? En: hoe maak ik mijn leven tot een ‘goed’, zinvol leven? LALC helpt mensen in deze cruciale levensfase een reset te maken en antwoorden te vinden op levensvragen. Het doel is dat deelnemers met deze leergang weer vanuit eigen energie en met hernieuwde vastberadenheid hun weg door het leven vervolgen.

Liberal Arts Life Coaching

Deel deze pagina:

Aankomende evenementen