– IGNITE – Heb je het gevoel dat je werk of studie niet genoeg is? Dat je een verandering nodig hebt in je mindset en in je routine om prioriteiten te stellen en doelgerichtheid terug te brengen in je leven? Is het tijd om los te laten wat je niet langer helpt, je levenskracht te ontsteken en je energie te resetten om productiever, creatiever en meer verankerd te zijn? 

– CONNECT – Ben je op zoek naar een mentor, een netwerk dat je verantwoordelijk houdt, dat je uitdaagt om de persoon te worden die je zou willen zijn? Heb je het gevoel dat het tijd is om een niveau hoger te gaan en de groep mensen te ontmoeten die je nodig hebt om jezelf, je werk, je doelen te ontwikkelen?

– CREËREN – heb je niet alleen zin om te leren hoe je meer tijd voor jezelf kunt creëren, maar ook om een creatief project te beginnen? Een boek te schrijven, een liefdadigheidsinstelling op te zetten of meer artistieke inspiratie in de praktijk te brengen? Door verbinding te maken met je diepere emoties en je denken creëren we momentum om echte actie te ondernemen.

Liberal Arts Life Coaching is een nieuw programma de Vrije Hogeschool 

Het programma is tot stand gekomen vanuit de gedachte dat de mens levenslang leert. Levenslang de mogelijkheid zou moeten hebben om te leren. En niet alleen het leren dat is toegespitst op het verbreden van het reeds gekende en vertrouwde vakgebied, maar vooral ook gericht op de verborgen mogelijkheden, de wensen en vermoedde kwaliteiten. 

Kortom dát gebied van het mens-zijn dat weet – maar niet durft of … wel bewust is, maar er nog niet toe is gekomen.

Beeld: Sander Heezen / Nicole Caodie

Deel deze pagina:

Aankomende evenementen

26 oktober 2022

Start | Liberal Arts Life Coaching | 26 oktober