Lees hier meer over de nieuwe versie van het Liberal Arts Life Coaching programma.

– IGNITE – Heb je het gevoel dat je werk of studie niet genoeg is? Dat je een verandering nodig hebt in je mindset en in je routine om prioriteiten te stellen en doelgerichtheid terug te brengen in je leven? Is het tijd om los te laten wat je niet langer helpt, je levenskracht te ontsteken en je energie te resetten om productiever, creatiever en meer verankerd te zijn? 

– CONNECT – Ben je op zoek naar een mentor, een netwerk dat je verantwoordelijk houdt, dat je uitdaagt om de persoon te worden die je zou willen zijn? Heb je het gevoel dat het tijd is om een niveau hoger te gaan en de groep mensen te ontmoeten die je nodig hebt om jezelf, je werk, je doelen te ontwikkelen?

– CREËREN – heb je niet alleen zin om te leren hoe je meer tijd voor jezelf kunt creëren, maar ook om een creatief project te beginnen? Een boek te schrijven, een liefdadigheidsinstelling op te zetten of meer artistieke inspiratie in de praktijk te brengen? Door verbinding te maken met je diepere emoties en je denken creëren we momentum om echte actie te ondernemen.

Vraag dan een kennismakingsgesprek aan voor het Liberal Arts Life Coaching Programma. 

Kijk hier voor meer informatie over het programma

Beeld: Sander Heezen / Nicole Caodie

Vraag hier een kennismakingsgesprek aan

  Ik wil de Vrije Hogeschool nieuwsbrief ontvangen, ik kan me altijd afmelden.

  Privacy statement
  Ik ga akkoord met de manier waarop de Vrije Hogeschool mijn persoonsgegevens verwerkt.*

  Deel deze pagina:

  Aankomende evenementen

  26 oktober 2022

  Start | Liberal Arts Life Coaching | 26 oktober