Mid Career Coaching

Ben je niet tevreden met het leven dat je nu leidt? Past het leven dat je zou willen leiden niet (meer) bij je werk? Of zie je geen mogelijkheden voor de toekomst na de studie die je hebt gevolgd. Ben je ontslagen en wil je weten waar je eigenlijke krachten liggen…. Of wil je een sabbatical om iets te doen wat je altijd al wilde doen?

Tijd voor een reset, een verandering van gedachten een terugkeer naar je essentie, je drive. MID CAREER COACHING (Voorheen Liberal Arts Life Coaching) confronteert je met je talenten en je manier van denken. Je onderzoekt je kernwaarden, je eigen kleur, datgene wat je als mens niet kan negeren. Wat is je essentiële kracht? Maar ook hoe je die kunt laten groeien in je werkzame leven. Hoe ziet jouw toekomst eruit?

Zo biedt MID CAREER COACHING een uniek programma dat je leert hoe je oude patronen kunt doorbreken en beperkende overtuigingen kunt loslaten. Het programma is erop gericht je te ondersteunen nieuwe structuren en routines te creëren die je niet alleen in staat stellen om te streven naar een betere toekomst, ander werk, een nieuw begin, maar die je ook helpen om deze toekomst te realiseren.

Lees de FAQ over de coronamaatregelen en het perspectief van de Vrije Hogeschool.

Door je denkpatronen in een groter filosofisch kader te plaatsen en te verbinden met kunst en wetenschap leer je je kernwaarden en ethiek onder de loep te nemen en de creatieve kracht aanboren die jouw verdergaande transformatie voedt en ondersteunt.

MID CAREER COACHING weerspiegelt de weg die je bent ingeslagen en de kern die je hebt gevonden. Je eindigt met een zeer persoonlijk statement dat alleen jij, op dit moment, had kunnen maken.


(dit programma start (o.v.b.) ook weer in het najaar 2021)

Programma

Je werkt toe naar een concreet toekomstplan en zet tijdens het programma de eerste stappen daartoe: je komt in actie. 

Het programma bestaat onder andere uit: 

Deel deze pagina: