Liberal Arts Life Coaching is een nieuw en persoonlijk coaching programma de Vrije Hogeschool 

Liberal Arts Life Coaching bied je 10 diepgaande lifecoaching sessies vanuit antroposofisch en creatief perspectief. De coachingsessies zijn erop gericht de richting, gewoonten en doelen van de deelnemers te helpen realiseren. Dit doet wij op een manier die praktische kaders en structuren biedt die je gaat integreren in je dagelijks leven. Hierdoor kunnen opnieuw doelgerichte en positieve perspectieven ontstaan. 

De sessies kunnen maandelijks, tweemaandelijks of wekelijks worden geboekt. 

Ze vinden op vrijdagmiddag plaats. Onderdeel van de coachingssessies is het verbindingscafé dat één keer per maand georganiseerd wordt voor de deelnemers. Doel van het verbindingcafé is een gemeenschap van gelijkgestemden te ontmoeten. In het verbindingscafé vorm je accountability buddies en wordt gewerkt met authentic relating.

Elke deelnemer krijgt tevens toegang tot een mentor die aansluit bij hun ambities en thema’s via het netwerk van 50 jaar Vrije Hogeschool Alumni 

Het programma is tot stand gekomen vanuit de gedachte dat de mens levenslang leert. Levenslang de mogelijkheid zou moeten hebben om te leren. En niet alleen het leren dat is toegespitst op het verbreden van het reeds gekende en vertrouwde vakgebied, maar vooral ook gericht op de verborgen mogelijkheden, de wensen en vermoedde kwaliteiten. 

Kortom dát gebied van het mens-zijn dat weet – maar niet durft of … wel bewust is, maar er nog niet toe is gekomen.

Kijk hier voor meer informatie de kosten.

Meld je hier aan voor een kennismakingsgesprek

Coach

Het programma wordt geleid door Nicole Caodie

www.NicoleCaodie.com
www.NicoleCaodie.art

Meer informatie

Neem contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Deel deze pagina:

Aankomende evenementen

26 oktober 2022

Start | Liberal Arts Life Coaching | 26 oktober