LIBERAL ARTS LIFE COACHING – SOCIAL SCULPTURE

LIBERAL ARTS LIFE COACHING volgt niet alleen de artistieke reis van ieder individu die zijn/haar leven vormgeeft maar voegt een extra element toe door verbinding te maken met externe gemeenschappen binnen een Sociale Sculpture raamwerk. 

Deze ultieme interactie van bijdragen laat je zien hoe je de mogelijkheid en het kader kunt creëren om je eigen persoonlijke projecten te koppelen aan de buitenwereld door het onderzoeken van politieke, sociale en omgevings-ideologieën. 

Gedurende de masterclass kies en creëer je een zorgvuldig uitgewerkt project. Dit kan zijn in de vorm van een niet gerealiseerde droom, een artistiek streven, een liefdadigheidsconcert of misschien heb je een lopend project dat diepe reflectie en transformatie nodig heeft. 

In het project word je begeleid door twee persoonlijke mentoren (één geselecteerd door de Vrije Hogeschool als onderdeel van ons alumni mentor programma en de ander geselecteerd door jezelf) en door een professionele kunstenaar of wetenschapper. Daarnaast word je ondersteund door inspirerende docenten en gastcolleges. Dit project zal een reflectie zijn van je belangrijkste processen, kijkend naar de emoties, het momentum, de beslissingen, de research en de actie die je tijdens het traject ondergaat. 

Liberal Arts Life Coaching
Foto: Sebastian Verstegen
Deel deze pagina:

Aankomende evenementen

26 oktober 2022

Start | Liberal Arts Life Coaching | 26 oktober