Pagina: Toelating & Kosten

Regelmatig krijgen wij verzoeken binnen van 30ers, 40ers en 50ers of zij aan één van onze programma’s kunnen deelnemen. Speciaal voor mensen in deze levensfase is er nu Liberal Arts Life Coaching. 

Het programma is er voor mensen die op zoek zijn naar verrijking naast hun werk, hobby’s en sociale leven. Zo kan het zijn dat je een verandering in je loopbaan wenst of wilt onderzoeken. Of is er misschien juist sprake van verandering in je leven en zoek je naar gronding zodat je de volgende stap kunt zetten. Misschien wil je uit een uitkeringssituatie komen of ben je bijvoorbeeld herstellende van een burn-out. 

Een telefonisch kennismakingsgesprek of bezoek aan de informatieavond is onderdeel van de aannameprocedure van Liberal Arts Life Coaching. Vervolgens kun je je na zo’n gesprek of informatieavond inschrijven en is jouw plek in Liberal Arts Life Coaching definitief.  Heb je interesse? Neem contact op om vrijblijvend een afspraak te maken. 

Kosten

De kosten voor het Liberal Arts Life Coaching programma bedragen € 1.995,-. Dit is inclusief een vegetarische lunch op de veertien programmadagen en een ‘terugkomdag’. 

Ook is het mogelijk om in termijnen te betalen of een andere betalingsregeling te treffen. 

Meer informatie

Het aanvangsniveau van Liberal Ars Life Coaching is bachelor.

Neem contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Deel deze pagina:

Aankomende evenementen