Weet je niet wat je wilt gaan studeren? Of vind je juist heel veel dingen interessant en kun je geen keuze maken? Wil jij de tijd nemen om te onderzoeken waar je interesse ligt en wat je talenten zijn?

In het Liberal Arts Tussenjaar ontwikkel je persoonlijk leiderschap en ontmoet je andere dwarslopers; jongeren die verantwoordelijkheid nemen voor zichzelf en de wereld. 

Je volgt een intensief trainingsprogramma met zoveel mogelijk contactonderwijs (50%-100%), wordt geïnspireerd door topdocenten met unieke werkvormen, maakt vrienden voor het leven, organiseert een festival, gaat op reis en wordt gecoacht om tot een weloverwogen studiekeuze/toekomstplan te komen.

Hoe ziet jouw Tussenjaar eruit?

In het Liberal Arts Tussenjaar onderzoek en bekrachtig je drie kanten van jezelf: kunst, wetenschap en sociale betrokkenheid. Dat zie je terug in het programma van de drie Trimesters van het Tussenjaar:

Travel Experience

De Travel Experience is onderdeel van jouw Liberal Arts Tussenjaar. Ga je fietsen, wandelen of met de kunstreis mee? Het is aan jou!

Meer informatie over Liberal Arts en Bildung vind je hier.
Meer informatie over het programma en de weekindeling vind je hier.

Meer weten?

Kom naar een evenement
Studiekeuze
Programma Liberal Arts Tussenjaar
Liberal Arts & Bildung
Kosten
Toelating / VAVO
Na het Liberal Arts Tussenjaar
Travel Experience
Malala Scholarship
Aanvraag gesprek, rondleiding en meer informatie
Digitale brochure van het  Liberal Arts Tussenjaar


Je bent altijd welkom om langs te komen voor een een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek en rondleiding met één van onze docenten en coaches, je weet dan binnen een week of je bent aangenomen. Je kunt ons ook bellen of appen.

Deel deze pagina: