Méérwaarde voor u als werkgever

Waarom zou u de masterclass Levenskunst voor de derde levensfase willen aanbieden aan uw bijna gepensioneerde medewerkers? Waarom dit gebaar voor een vertrekkende medewerker? In de masterclass Levenskunst wordt uw werknemer voorbereid op de nieuwe levensfase die haar wacht na de pensionering.
Dat heeft ook een meerwaarde voor u als werkgever.

Goed werkgeverschap

Een medewerker voorbereiden op het leven na het pensioen, door middel van de masterclass Levenskunst voor de derde levensfase is een teken van goed werkgeverschap. Als werkgever faciliteert u dat uw werknemers op een kwalitatiefhoog niveau voorbereid zijn op hun pensionering zodat zij hun carrière op een zorgvuldige wijze afronden dan wel transformeren.  

Waardering 

De masterclass Levenskunst is een inhoudelijk afscheidscadeau waarmee u aan uw professionals uw waardering tot uitdrukking brengt voor hetgeen zij tot stand hebben gebracht in hun werk. De zorgvuldigheid die u hiermee toont voor de relatie maakt de investering op zichzelf meer dan de moeite waard.

Een beroep doen op uw oud-werknemer

Professionals die de masterclass Levenskunst hebben gevolgd zullen ook na hunpensioen uw ambassadeurs worden. Dat helpt u weer wanneer u een beroep wilt doen op uw gepensioneerde medewerkers.

Aantrekken nieuwe medewerkers 

Met het mogelijk maken van de masterclass Levenskunst voor de derde levensfase geeft u een signaal af aan uw medewerkers dat u hen in hun héle loopbaan ondersteunt. Het vertrouwen in u dat dit u dit oplevert, kan u helpen bij het werven van nieuwe medewerkers.

Investering

Als werkgever kunt u onderzoeken of het Individueel Loopbaan Budget (LBB) of Persoonlijk opleidingsbudget (POB) gebruikt kan worden om de masterclass levenskunst mee te bekostigen. Vaak is dat het geval.

Een aanbod op maat

Heeft u meerdere medewerkers die in aanmerking komen voor de masterclass Levenskunst voor de derde levensfase? Wij kijken graag of wij een aanbod op maat voor u kunnen maken.

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Heeft u een vraag, wilt u een werknemer aanmelden, of heeft u meerdere werknemers die in aanmerking komen voor de masterclass Levenskunst voor de derde levensfase? Als u uw gegevens hieronder invult nemen wij binnen vijf dagen vrijblijvend contact met u op om te kijken hoe wij u kunnen helpen of dat er een
aanbod op maat voor u mogelijk is.

  Ik wil de Vrije Hogeschool nieuwsbrief ontvangen, ik kan me altijd afmelden.

  Privacy statement
  Ik ga akkoord met de manier waarop de Vrije Hogeschool mijn persoonsgegevens verwerkt.*

  Deel deze pagina:

  Aankomende evenementen

  Masterclass Levenskunst Vrije Hogeschool kennismaking
  30 augustus 2023

  Informatieavond | Masterclass Levenskunst | 30 augustus

  Masterclass Levenskunst Vrije Hogeschool
  04 oktober 2023

  Start | Masterclass Levenskunst | 4 oktober

  Masterclass Levenskunst kennismaking
  11 oktober 2023

  Start | Masterclass Levenskunst 11 oktober