Weet je niet wat je wilt gaan studeren? Of vind je juist heel veel dingen interessant en kun je geen keuze maken? Wil jij de tijd nemen om te onderzoeken waar je interesse ligt en wat je talenten zijn? Doe een Liberal Arts Tussenjaar!

In dat jaar ontwikkel je persoonlijk leiderschap en ontmoet je andere dwarslopers; jongeren die verantwoordelijkheid nemen voor zichzelf en de wereld. 

Je volgt een intensief trainingsprogramma met zoveel mogelijk contactonderwijs (50%-100%), wordt geïnspireerd door topdocenten met unieke werkvormen, duikt in de creativiteit met de kunstvakken, maakt vrienden voor het leven, organiseert een festival, gaat op reis en wordt gecoacht om tot een weloverwogen studiekeuze/toekomstplan te komen.

Hoe ziet jouw Tussenjaar eruit?

In het Liberal Arts Tussenjaar onderzoek en bekrachtig je drie kanten van jezelf: kunst, wetenschap en sociale betrokkenheid. Dat zie je terug in het programma van de drie Trimesters. Zie hier meer over het progamma en de kunst en wetenschapsvakken die je steeds kunt kiezen en meer over het basisrooster.

Travel Experience

De Travel Experience is onderdeel van jouw Liberal Arts Tussenjaar. Ga je fietsen, wandelen of met de kunstreis mee? Het is aan jou!

Meer informatie over Liberal Arts en Bildung vind je hier.
Meer informatie over het programma en de weekindeling vind je hier.

Meer weten?

Kom naar een evenement of wil je meer weten over het maken van een Studiekeuze tijdens het Liberal Arts Tussenjaar? Of benieuwd naar het
Programma en welke vakken er allemaal aangeboden worden? Of opzoek naar meer informatie over de Kosten van het Tussenjaar?

Je bent altijd welkom om langs te komen voor een een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek en rondleiding met één van onze docenten en coaches, je weet dan binnen een week of je bent aangenomen. Je kunt ons ook bellen of appen.

Deel deze pagina: