fbpx
Liberal Arts Tussenjaar informatieavond
Biografie

Waar ligt mijn passie? Wat zijn mijn talenten? En vind ik dat leuk? Dit waren stressvolle vragen voor mij als eindexamenkandidaat.

Keuzes maken is essentieel in het leven en kan soms heel moeilijk zijn, vooral omdat ik niet wist wat er in de wereld te vinden was. Ik kreeg nog meer keuzestress toen ik erachter kwam dat ik moest kiezen uit 1200 WO studies. Gelukkig adviseerde iemand mij de  Vrije Hogeschool. Een plek waar je de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen op het gebied van kunst, cultuur, wetenschap en ondernemerschap.

Tijdens het jaar van de Vrije Hogeschool heb ik voor het eerst plezier gekregen in leren. Om passievol te blijven, kwam ik erachter dat ik altijd op zoek moet gaan naar onderwerpen die mij inspireren, motiveren en uitdagen. Mede door de docenten ben ik uit mijn comfortzone gestapt en heb ik bijvoorbeeld leren dansen, zingen en presenteren. 

Hedendaags sta ik, mede door de Vrije Hogeschool, leergierig in het leven. Ik ga Economie studeren in Groningen om later econoom te worden in Energietransitie. Ik kijk ernaar uit om een positieve bijdrage te leveren aan een duurzamere en eerlijkere wereld van morgen. 

Deel deze pagina: