Biografie

Ik ben afgestudeerd als schrijver aan de opleiding Creative Writing aan ArtEZ, Hogeschool voor de Kunsten. Voor mijn afstuderen schreef ik het artistiek onderzoek Nog voordat ik ben, waarin ik onderzocht voor welke ogen je kunt leven en in hoeverre al die ogen invloed hebben op de dagelijkse bezigheden. Ook schreef ik mijn afstudeernovelle Als ik gelijk heb. Een novelle over volwassen worden. Wanneer ben je eigenlijk een vrouw? En wanneer ben je te oud om in de aardappelkast te spelen? Als ik gelijk heb gaat over verstoppen, verhoudingen, aardappelkasten, haren opsteken en eerlijk zijn.

Op de Vrije Hogeschool geef ik creatief schrijven. Tijdens dit atelier komen er persoonlijke vragen van de studenten naar voren door middel van diverse schrijfopdrachten en leren ze de basis van het proza schrijven. In het laatste trimester maak/ontwerp ik samen met de studenten het jaarboek

Opleiding & vakgebied

Creative Writing, ArtEZ, Hogeschool voor de kunsten te Arnhem. Bernard Lievegoed College for Liberal Arts.