fbpx
Biografie

Mijn leven staat in het teken van verandering, iets wat mij bezighoudt zowel letterlijk als figuurlijk. Telkens ontstaan er nieuwe kansen om te vernieuwen, te verbeteren en te zorgen dat iets standhoudt in verschillende situaties. Ook ik ben zo’n project.

Tijdens mijn studie Artificial Intelligence aan de Radboud Universiteit liep ik tegen oude patronen aan, patronen die mij in de weg zaten. Na twee stressvolle jaren besloot ik tijd, rust en ruimte in te bouwen om meer op mezelf te focussen. Een vriend van mij wees me op het bestaan van de Vrije Hogeschool, waar hij toentertijd zelf het Tussenjaar volgde. Al snel bleek dit de juiste plek voor mij te zijn.

In het Tussenjaar heb ik patronen van vroeger leren loslaten en ben ik in contact gekomen met gevoelens die ik jarenlang geen aandacht gaf. Ik leerde mijn perfectionisme af en toe naast me neer te leggen en met een frisse blik de wereld in te kijken.

Na de zomervakantie ga ik weer verder met de studie Artificial Intelligence. Ik kijk er erg naar uit om daar, met alle nieuwe ervaringen en kennis, opnieuw aan de slag te gaan. Artificial Intelligence is een belangrijk onderwerp omdat het de wereld gaan veranderen, dat staat vast. De vraag is vooral: hoe?

Mijn missie is om ervoor te zorgen dat we minder actief bezig hoeven zijn met technologie. Dit zal ervoor zorgen dat we meer tijd hebben om voor onszelf te zorgen én ons bezig te houden met de mensen om ons heen en de wereld. Hierbij staat niet de mens en haar levenskwaliteit voorop, maar de wereld, de natuur. Hoewel we dit vaak lijken te vergeten, zijn we slechts een onderdeel van de natuur, zonder haar is onze levenskwaliteit nul, want zonder haar kunnen wij niet leven. Natuurlijk kan ik dit niet alleen, maar door dicht bij mezelf en mijn waarden te blijven, hoop ik mensen te inspireren.

 

Deel deze pagina:
Opleiding & vakgebied

Liberal Arts Tussenjaar, Zeist.