fbpx
Biografie

Toen ik eindexamen deed kreeg ik vaak de vraag “Wat ga je nu studeren?”. De vanzelfsprekendheid om direct door te stromen naar de universiteit begreep ik niet. Ik wist op mijn 18e helemaal niet wat ik wilde. Vanzelfsprekendheid ter discussie stellen en jezelf uitdagen om je eigen levensweg vorm te geven is iets dat ik op de Vrije Hogeschool geleerd heb en wat nog steeds belangrijk voor mij is.

Het Tussenjaar was soms onconventioneel en dat was niet altijd makkelijk. Het was soms lastig om keuzes te durven maken en alleen te durven zijn. Ik heb op de Vrije Hogeschool geleerd om mijn blikveld te verruimen en dingen uit te proberen, ook als je het resultaat nog niet helder voor ogen hebt. Na een jaar veel samen maar ook veel zelf doen en jezelf laten zien in muziek en dans kon ik makkelijker een toekomstplan maken dat bij mij paste.

Tijdens het Tussenjaar kwam ik er achter dat ik geïnteresseerd ben in mensen en de manieren hoe mensen zin en betekenis geven aan hun leven. Voor mij is het belangrijk om verbindingen te zien, te onderzoeken en te maken, en daarvoor verbleef ik tijdens mijn studies onder andere in Armenië, Rusland, Georgië, Griekenland en Koerdistan. Ook heb ik jaren als steward gewerkt voor Ajax en het Nederlands mannenelftal en ben ik naar het EK in Oekraïne geweest in 2012.

Tijdens mijn master werkte ik aan de Universiteit van Maastricht. Het was interessant, maar ik had weing voeling met wat er buiten de academische bubbel gebeurde. Ik leerde deMens.nu kennen, waar zingeving en menswaardigheid centraal staan. Hier heb ik vormingen gevolgd en ben ik nu humanistisch consulent. Op dit moment woon ik in Brussel en werk ik als kwalitatief onderzoeker. Daarnaast volg ik in mijn vrije tijd het Postgraduaat Wetenschapsonderwijs- en communicatie aan de KU Leuven. Ik ben blij dat de verbinding tussen mens, kunst en wetenschap die op de Vrije Hogeschool centraal staat zo sterk in mijn leven aanwezig is gebleven en dat ik actief op zoek blijf om deze verbinding in stand te houden.

 

OPLEIDING & VAKGEBIED
Liberal Arts Tussenjaar, Vrije Hogeschool
BA Midden-Oostenstudies, Universiteit Leiden
MSC (Res.) Science and Technology studies, Maastricht University

 

 

Deel deze pagina: