fbpx
Biografie

Ik ben Wouter. Voor de Vrije Hogeschool houd ik mij binnen de marketing & communicatie, met name bezig met online marketing. Het doel daarvan is om de Vrije Hogeschool beter vindbaar en zichtbaar te maken op internet. 

Het mooie aan de Vrije Hogeschool is, vind ik, dat het mensen in diverse levensfasen richting kan geven in het leven, zoals de mogelijkheid van een Tussenjaar voor jongvolwassenen. Een Tussenjaar geeft de ruimte om je te oriënteren, je weg te vinden. In mijn geval had ik daarmee in mijn leven op een aantal vlakken tijd kunnen besparen. Ik heb bijvoorbeeld in mijn beroepskeuze een flinke omweg gemaakt. Indertijd heb ik eerst een technische opleiding gedaan, daarna conservatorium. Na mijn afstuderen heb ik echter gaandeweg voor marketing gekozen. Daar ben ik cursussen en opleidingen voor gaan doen. Uiteindelijk ben ik me gaan specialiseren in online marketing. 

Een van mijn andere zoektochten is van jongs af aan naar “de zin van het leven”. Daar werd in het reguliere onderwijs vrijwel geen aandacht aan besteed. Daarom ben ik indertijd zelf maar op zoek gegaan. Zodoende ben ik rond mijn zeventiende gestuit op de bijzondere boeken van Rudolf Steiner. Deze boeken hebben mij, naast belangrijke inzichten, op diverse vlakken richting gegeven in het leven. 

 

Deel deze pagina: