fbpx
Informatieavond Liberal Arts Tussenjaar
Biografie

Toen ik op mijn 17vanaf Aruba naar Nederland verhuisde om aan het Liberal Arts Tussenjaar van de Vrije Hogeschool te beginnen, begon voor mij een nieuw hoofdstuk in mijn leven. Het tussenjaar op de Vrije Hogeschool was een perfecte manier om mijn zelfstandige weg in Nederland te vinden en heeft een belangrijke rol gespeeld in mijn persoonlijke ontwikkeling.

Ik heb altijd passie gehad voor veel verschillende dingen. Tijdens het tussenjaar kon ik mijn creativiteit de vrije loop laten gaan en was er ruimte om mezelf beter te leren kennen. Hierbij kwamen verschillende dingen naar boven waarvan ik niet wist dat ik ze in me had. Zo groeide mijn zelfverzekerdheid, en liefde voor het schrijven en maken van muziek, maakte ik vrienden voor het leven en werd de basis voor de invulling van mijn leven gelegd.

Ik denk er vaak aan dat ik van geluk mag spreken dat ik zo’n bijzonder jaar heb meegemaakt. Dat zouden meer mensen moeten doen. Het tussenjaar heeft me op een diepgaande manier naar mezelf en al mijn emoties, gevoelens, passies, motivaties en doelen laten kijken, waardoor ik steviger in mijn schoenen ben gaan staan.

Nu, zes jaar later, ben ik op veel vlakken gegroeid. Nog steeds zoekend naar hoe ik mijn leven wil invullen, kom ik telkens een stapje dichterbij. Helemaal stoppen met zoeken zal ik denk ik nooit en dat is prima. Ik geloof er namelijk in dat ik mezelf altijd zal blijven ontwikkelen en ontdek telkens weer nieuwe dingen waar ik gelukkig van word.

Deel deze pagina: